free statistics Eerste Vrije Training F1 Vandaag Skip to main content

Eerste Vrije Training F1 Vandaag

Achter hem waren de mannen van Ferrari ook goed bezig terwijl Sergio Perez de top vier completeerde. Volg live de eerste vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan met Max Verstappen.


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Groot Brittannie 2021 Racingnews365

14 hours agoHet Formule 1-weekend in Austin is nu officieel van start gegaan.

Eerste vrije training f1 vandaag. Het was niet de vrijdag van Max Verstappen. De Nederlander hoopt in Bakoe zijn tweede overwinning op rij te veroveren. Op het circuit van spa francorchamps krijgt de strijd tussen max verstappen en lewis hamilton na de lange zomerstop een vervolg.

Om 1500u is het alweer tijd voor de tweede vrije training van de Dutch Grand Prix Link voor app. De Formule-1 rijdt dit weekend op het circuit van Monza. 15 hours ago22 okt.

De wedstrijdleiding heeft besloten dat er geen verdere consequenties zullen zijn voor de coureurs. Het circuit mag dan dezelfde Red Bull Ring zijn als een week geleden voor velen lijdt het geen twijfel dat we misschien wel een heel andere weekend gaan zien. Max Verstappen heeft de snelste tijd gereden tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Stiermarken de eerste van twee Oostenrijkse Formule 1-races.

De Nederlander liet iedereen achter zich. Hij bleek na 60 minuten in Austin met een 134878 het snelste te zijn voor Lewis Hamilton 134919 en Max Verstappen 135806. 12 hours agoPerez en Schumacher ontlopen straf na incident in eerste vrije training.

De Formule 1 rijdt dit weekend op het Circuit of the Americas in Austin Texas. Hij bleef lokale held Max Verstappen zeer nipt voor. Vrijdag 2 juli 2021 034035.

Dit weekend staat de Grand Prix van Italië voor de deur. Eerste Vrije Training F1 2021. Hamilton snelste in eerste training Turkse GP Verstappen P2.

Het is tijd voor de tweede vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten op het Circuit of the Americas. Hartelijk welkom in dit liveverslag over de eerste vrije training voor de Grand Prix van Oostenrijk. Het Grand Prix-weekend in Monaco begint zoals gebruikelijk niet op vrijdag maar op donderdag met de eerste vrije training.

Mick Schumacher en Sergio Pérez moesten zich om 2015 uur Nederlandse tijd bij de stewards melden vanwege een incident tijdens de eerste vrije training op het Circuit of the Americas. 16 hours agoMercedes bijna seconde sneller dan Red Bull in eerste training Austin. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Rusland 2021.

15 hours agoVrijdag 22 oktober 2021 2034 - Laatste update. De rondetijden die in de eerste vrije training gereden werden zijn over het algemeen niet representatief voor de rest van het weekend. 12 hours agoVerstappen heeft middelvinger in huis voor Hamilton tijdens VT2.

Vrijdag 22 oktober 2021 2314 - Laatste update. Live F1 1400u Tweede vrije training Grand Prix van Rusland. De Nederlander zag tijdens de eerste vrije training Lewis Hamilton en Valtteri Bottas een seconde sneller zijn en tijdens de tweede vrije training.

Na een enerverende eerste vrije training met rode vlaggen boordradio-tirades en een bijzondere uitslag maken de teams zich op voor de tweede sessie van de vrijdag. De klassementsleider waarvan inmiddels bekend is dat hij dit weekend een motorpenalty incasseert noteerde een 124178 waarmee hij vier tienden sneller was dan Max Verstappen. Je volgt deze eerste vrije training met het liveblog van GPblog.

18 hours agoNa twee weken is het tijd voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Een goed begin is het halve werk en vanaf 1030 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. Hij werd op de voet gevolgd door Lando Norris en Lewis Hamilton op P2 en P3 respectievelijk.

De winnaar van de Turkse Grand Prix kwam op de baan bij Austin tot een 134874 waarmee hij teamgenoot Lewis Hamilton. LIVE De eerste vrije training voor de Grand Prix van Monaco. Max Verstappen was de allersnelste tijdens de eerste vrije training in Bakoe.

Deze tweede vrije training geeft een indicatie van de kwalificatie- en racesnelheid. We beginnen met de eerste vrije training. 20-05-2021 1030 Update.

18 hours agoLive F1 2200u Tweede vrije training Grand Prix van de Verenigde Staten. Door Christian Moerman vandaag 1737. Elke training telt op het stratencircuit waar vertrouwen essentieel is.

Het wordt dus goed opletten hoe Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton gaan presteren. Lewis Hamilton heeft de snelste tijd gereden in een de zeer opmerkelijke eerste vrije training voor de Grand Prix van Nederland. Tijdens de eerste vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten raakten Schumacher.

Valtteri Bottas en Daniel Ricciardo completeren de top vijf. De Formule 1-coureurs staan aan de vooravond van de Grand Prix van de Verenigde Staten. Verstappen zet de toon in eerste training GP van Stiermarken.

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Azerbeidzjan 2021. Ruim 36 jaar nadat de laatste officiële Formule 1-sessie werd verreden op 25 augustus 1985 is de koningsklasse van de autosport op 3 september 2021 terug. Je volgt deze eerste vrije training met het liveblog van GPblog.

De Red Bull- en Haas-rijders kwamen elkaar tegen in de twaalfde bocht van het Circuit of the Americas en moeten om 2015 uur Nederlandse tijd verantwoording afleggen. We beginnen met de eerste vrije training. Sergio Perez en Mick Schumacher moesten zich bij de stewards melden na hun botsing tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van de Verenigde Staten.

Max Verstappen echter bleef op de zachte banden aardig in het spoor. Deze training geeft de coureurs de gelegenheid om de baan te verkennen en om zoveel mogelijk data op te doen. In Texas zullen ze om 1830u Nederlandse tijd het circuit op gaan om de eerste meters te maken op een oneffen asfalt.

De eerste vrije training geeft de coureurs de gelegenheid om de baan te verkennen en om zoveel mogelijk data op te doen om te kunnen analyseren. Live eerste vrije training formule 1 gp belgië 2021. Vrije training f1 Spa 5000 2021-08-27 1300 Coureurs beginnen op nat Spa aan eerste vrije training.

Mercedes vertrok het beste uit de startblokken op het Sochi Autodrom met een één-twee voor Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. Volg live de eerste vrije training voor de grand prix van belgië. Lewis Hamilton was de snelste man tijdens de eerste training voor de Grand Prix van Turkije.

Mercedes-coureur Valtteri Bottas heeft de snelste tijd op de klokken gebracht tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Middels dit liveblog houdt F1Maximaal u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen tijdens de eerste vrije. Official F1 Race Programme.

De Red Bull-coureur trapte het weekend op de Red Bull Ring af met. In de laatste races voor de zomerstop hebben we in de races nog niet kunnen zien hoe de red bull. De tweede vrije training richting de Dutch Grand Prix zit erop en Charles Leclerc liet met 110902 de snelste tijd.

16 hours agoDe eerste vrije training van het weekend in de Verenigde Staten is door Valtteri Bottas winnend afgesloten. En als we dan toch bezig zijn. Data driven product management.

Pirelli stelde bij wijze van test naast de normale bandensets twee sets C3-banden voor 2021 promobanden beschikbaar en daar maakten sommige coureurs wel en sommige geen gebruik van. Sergio Perez en Mick Schumacher moeten zich bij de wedstrijdleiding melden na hun aanvaring in de eerste vrije training voor de Amerikaanse GP. De Grand Prix van Nederland is vandaag vrijdag dan eindelijk terug van weggeweest.

Max Verstappen kwam niet verder dan de achtste plek. 12 hours agoSergio Pérez heeft de derde vrije training op Circuit of the Americas met de snelste tijd afgesloten. Stupid idiot Lars Leeftink.


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Oostenrijk 2021 Racingnews365


Ilgzulqdvkg Km


Snelste Tijd En Crash Voor Verstappen Tijdens Tweede Training Spa


3v Qkzlmxooram


Ccb0kv0 Jvwknm


Kbuyjwxh9rzdzm


Verstappen Trapt Tweede F1 Weekend Oostenrijk Af Met Snelste Tijd


Red Bull Op Een En Twee Tijdens Eerste Vrije Training Foto Ad Nl


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Oostenrijk 2021 Racingnews365


G2l Iqufpjvmym


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Verenigde Staten 2021 Racingnews365


Live Eerste Vrije Training Voor De Grand Prix Van Turkije 2021


G2l Iqufpjvmym


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Italie 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Belgie 2021 Racingnews365


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Tphqkj7fffnvxm


F1 Seizoen Na 4 Maanden Eindelijk Begonnen Bnr Nieuwsradio


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Belgie 2021 Racingnews365

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar